DINNER&YOU BURGERS, GRILL & MORE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 142 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Dinner&You Burgers, Grill & More. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 7:36 Nog nooit zo slechte pita gegeten
19 apr 2024 om 14:21 Grote bestelling op kantoor, 15 minuutjes na het aangeduid tijdstip. Lekker en ruim voldoende porties.
9 apr 2024 om 21:20 Bestelling kwam een uur te laat, zonder verwittigen. Van smaak viel het mee, maar het zal toch bij deze ene keer blijven.
6 apr 2024 om 20:24 Het was heel lekker en veel dat is heel goed we kunnen er de volgende dag nog van eten
15 mrt 2024 om 23:15 DE MEEST SCHANDALIGE BESTELLING OOIT. PURE OPLICHTING.NIETS VAN ONZE BESTELLING KLOPTE. SMAAKTE BOVENDIEN WAARDELOOS, IN TEGENSTELLING TOT VROEGER. IK HEB EEN KLACHT INGEDIEND BIJ TAKEAWAY.COM. Ik moet een ster aanduiden, maar ze verdienen 0 sterren
9 mrt 2024 om 16:06 Lekker
22 feb 2024 om 19:27 Veel te veel saus op het vlees. Had gebakken aardappeltjes besteld geen gekregen maar wel voor betaald
18 feb 2024 om 21:45 1uur x2 Na het ontbreken van een deel van onze bestelling nogmaals uur moeten wachten op (een stukje van)de rest... na een strijd aan de telefoon of ik er wel niet over had gekeken... Beide ons achteraf de bestelling beklaagd...
14 feb 2024 om 4:13 Frieten koud , geen saus , 5 keer gebeld
12 feb 2024 om 6:11 Goede en snelle levering en heel lekker
23 jan 2024 om 0:25 Perfect op tijd en lekker eten
15 jan 2024 om 18:54 Hele snelle levering, maar eten was ijskoud, niet te eten, burgerbroodjes hadden zwarte randjes, geen saus geleverd, en de ene burger was niet wat we besteld hadden… alles weg gesmeten en direct ergens anders besteld. NOOIT MEER!