DINNER&YOU BURGERS, GRILL & MORE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 133 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Dinner&You Burgers, Grill & More. Meer weten? Ontdek meer

22 feb 2024 om 19:27 Veel te veel saus op het vlees. Had gebakken aardappeltjes besteld geen gekregen maar wel voor betaald
18 feb 2024 om 21:45 1uur x2 Na het ontbreken van een deel van onze bestelling nogmaals uur moeten wachten op (een stukje van)de rest... na een strijd aan de telefoon of ik er wel niet over had gekeken... Beide ons achteraf de bestelling beklaagd...
14 feb 2024 om 4:13 Frieten koud , geen saus , 5 keer gebeld
12 feb 2024 om 6:11 Goede en snelle levering en heel lekker
23 jan 2024 om 0:25 Perfect op tijd en lekker eten
15 jan 2024 om 18:54 Hele snelle levering, maar eten was ijskoud, niet te eten, burgerbroodjes hadden zwarte randjes, geen saus geleverd, en de ene burger was niet wat we besteld hadden… alles weg gesmeten en direct ergens anders besteld. NOOIT MEER!
12 jan 2024 om 21:13 .
22 dec 2023 om 13:24 Vierde keer dat ik er bestel, en vierde keer dat alles perfect is: levering gebeurt sneller dan aangekondigd (in tegenstelling tot vele anderen!), die mens is altijd opgewekt en vriendelijk, en het eten is altijd lekker. My favorite4ever.
10 dec 2023 om 20:16 Alles perfect in orde, bedankt voor de vlotte service!
5 dec 2023 om 19:14 Tweede keer dat ik hier bestel, en al mijn favoriete takeaway. Alles perfect. Lekkerste burgers ooit, snelle levering, vriendelijk. Top!